Vi har nu avslutat årets säsong och stängt butiken för 2023. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder som beställt tomtebrev.

Varmt välkomna åter när vi öppnar igen 2024!

Vi har nu avslutat årets säsong och stängt butiken för 2023.
Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder som beställt tomtebrev.
Varmt välkomna åter när vi öppnar igen 2024!

Om oss

Vi är Nordpolen Express, din anslutning till jultomtens värld. Vad gör vi? Vi skriver personliga tomtebrev till ditt barn för att skapa ett leende under julen.

Så vad är grejen med tomtebrevet? Det är en hälsning från tomten själv, med ditt barns namn inkluderat. Välj bland fyra unika historier om livet i tomteverkstan och vad som händer på Nordpolen. Dessa brev är unika och skrivs om varje jul.

Men det bästa är att vi inte bara sprider julkänsla – vi gör det med hjärtat. För varje brev vi säljer skänker vi 10 kronor till välgörenhet. Så när du beställer ett tomtebrev, skapar du inte bara glädje för ditt barn, du hjälper också till att stödja en viktig sak.

Välkommen till Nordpolen Express, där vi gör julen lite mer speciell.

få 10% rabatt på Tomtebrevet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du en rabattkod samt ett meddelande varje år när det är dags att beställa.

När du prenumererar så godkänner du även vår dataskyddspolicy.

Dataskyddspolicy

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Läs mer under vår integritetspolicy. Väljer du att surfa vidare så godkänner du samtidigt hur vi hanterar dina personuppgifter.